Heracles Almelo sprokkelt punt op Kasteel

24 februari 2007, 21:53   Bijgewerkt: 24 februari 2007, 22:14

Heracles Almelo heeft in de strijd tegen degradatie een punt gepakt tegen Sparta. Het werd zaterdagavond op het Kasteel in een slechte wedstrijd 0-0. De ploeg van trainer Ruud Brood kreeg tegen een teleurstellend Sparta zelfs de beste kansen op de eerste uitzege dit seizoen.

Heracles pakte in Rotterdam het derde punt op vreemde bodem. De ploeg presteert tot nu toe belabberd in uitduels. Alleen bij Feyenoord en FC Utrecht behaalden de Almeloërs eerder een punt. De laatste zege was op 17 november vorig jaar, thuis tegen NAC Breda (2-0).

Voor de Griekse spits Yannis Anastasiou was geen eens meer plaats op de bank. Voor de dure kracht lijkt het seizoen nu al voorbij. De van FC Dordrecht overgekomen Cecilo Lopes is de eerste keus van trainer Wiljan Vloet. Het talent Marvin Emnes is Sparta's tweede spits.

In de tweede helft probeerde Heracles met de Braziliaanse spits Everton, clubtopscorer met acht treffers, aanvallend meer te brengen. Rob Friend kreeg kort na de rust een goede schietkans, maar Sparta-doelman Harald Wapenaar redde fraai. Ook daarna verscheen Heracles nog enkele keren gevaarlijk voor het doel van Wapenaar. Sparta leefde pas in de slotfase op toen invaller Michael Krohn-Dehli in het veld kwam. Heracles gaf het punt echter niet meer weg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen