Rentree Owen mogelijk pas volgend seizoen

Ger
2 februari 2007, 10:45   Bijgewerkt: 4 februari 2007, 11:07

Michael Owen heeft laten weten dat hij dit seizoen mogelijk niet meer in actie komt. De 27-jarige aanvaller van Newcastle United liep tijdens het WK-duel met Engeland tegen Zweden een ernstige knieblessure op.

"Mijn plan is om terug te keren als mijn knie weer helemaal in orde is", laat Owen weten aan de BBC. "Ik voel me goed en heb geen terugslag gehad. Hopelijk kan ik dit seizoen terugkeren, maar het kan ook pas volgend seizoen worden." Owen zal volgende week met de looptraining starten. "Ik had wellicht al twee of drie weken geleden kunnen beginnen, maar ik wil niets overhaasten."

De aanvaller liet zich verder lovend uit over de opstelling van Newcastle. "Vanaf het moment dat ik geblesseerd raakte, heeft de club zich formidabel gedragen. De beste en duurste operaties waren geen probleem voor de club. Op dit moment heb ik iedere dag een fysiotherapeut tot m'n beschikking."

Manager Glenn Roeder wil rustig afwachten wanneer Owen weer fit is. "Bij iemand als Michael Owen is het beter geen datum voor zijn rentree te noemen. Hij is een speler die in de hele wereld wordt gevolgd. Als hij dan de genoemde datum niet haalt, hebben we de poppen aan het dansen. Dan wordt er overal geschreven dat hij een terugslag heeft in zijn herstel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen