Rosenberg: "Storm in een glas water"

14 februari 2007, 13:14

Hoewel hij niet speelgerechtigd is voor de UEFA Cup, staat Markus Rosenberg deze week in het middelpunt van de aandacht. De spits verruilde Ajax immers enkele weken geleden voor Werder Bremen. "Het is best vreemd als jouw nieuwe club tegen een elftal voetbalt waarin je zelf ook een tijdje hebt gespeeld."

Rosenberg vertrok bij Ajax omdat hij amper aan spelen toekwam en hoopt hier bij Werder verandering in te brengen. En hoewel hij ook in Bremen voorlopig geen basisplaats heeft, is de Zweed positief over zijn overstap. "Ik ben hier prima ontvangen. Dit is mijn vierde club, dus als het op aanpassen aankomt, ben ik wel wat gewend. Ik pas me snel aan", zegt de spits op de website van Ajax.

Markus Rosenberg

Markus Rosenberg

Omdat Rosenberg dit seizoen namens Ajax al uitkwam in de UEFA Cup, maar hij vanavond niet meedoen. Dat is jammer, vindt hij. "Het besef dat ik vanavond en volgende week niet mag spelen, geeft me een extra vreemd gevoel. Toekijken is niet makkelijk."

Rosenberg kwam eerder deze week al in het nieuws omdat hij zich in een interview op de website van Werder Bremen kritisch uitliet over Ajax-trainer Henk ten Cate en het Amsterdamse publiek. Dat was niet de bedoeling, haast Rosenberg zich te zeggen. "Het is allemaal een beetje uit zijn verband getrokken. Wat mij betreft is het allemaal niet meer dan een storm in een glas water."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen