Campo: "Iedereen bij Bolton mist Allardyce"

24 augustus 2007, 10:59

Bolton Wanderers verkeert in zwaar weer. De club, die de laatste jaren steevast in de subtop eindigde, staat na drie wedstrijden troosteloos onderaan in de Premier League. De positie van manager Sammy Lee, die deze zomer werd aangesteld als opvolger van Sam Allaryce, wankelt dan ook nadrukkelijk.

Volgens Ivan Campo heeft heel Bolton heimwee naar Allardyce, die dit seizoen hoofdtrainer is van Newcastle United. "Iedereen bij Bolton mist hem", zegt de Spaanse verdediger in The Daily Mirror. "We hebben drie wedstrijden op rij verloren en de sfeer in de kleedkamer is niet goed. Iedereen is heel teneergeslagen."

Campo vindt dat Lee te drastisch de koers van Allardyce gewijzigd heeft. "Deze zomer is alles overhoop gegooid. Dat was een grote gok van de manager. Het is niet niks om het hele beleid van een ervaren man als Allardyce zomaar overboord te gooien."

Voor Bolton Wanderers, en Sammy Lee, is het inmiddels vijf voor twaalf, vindt Campo. "Iedereen zou Sammy Lee best tijd willen geven, maar het probleem is dat we geen tijd hebben. We moeten snel resultaten boeken. Als we de komende twee wedstrijden niet winnen, zitten we diep in de problemen", weet hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen