Lampard wil blijven, maar niet praten

10 augustus 2007, 07:30

Frank Lampard heeft voorlopig geen zin om met de clubleiding van Chelsea te praten over een verlenging van zijn contract, dat medio 2009 afloopt. Dat houdt echter niet in dat de middenvelder aanstuurt op een vertrek. "Ik wil gewoon geen gedoe aan mijn hoofd terwijl ik aan het voetballen ben", zegt de international.

"Mijn contract loopt nog twee jaar door", weet Lampard. "Als het aan mij ligt, blijf ik ook daarna nog bij Chelsea. Zo simpel is het. Ik heb de clubleiding echter gezegd dat ik voorlopig niet over contracten en voorwaarden wil praten. Dit seizoen is ontzettend belangrijk voor de club en ik wil me volledig op het voetbal kunnen richten."

De afgelopen periode vonden al de eerste gesprekken plaats tussen Lampard en Chelsea. Beide partijen slaagden er toen nog niet in om tot een akkoord te komen. "Dat had helemaal niets met financiën te maken", haast Lampard zich te zeggen. "Mijn volgende contract wordt vermoedelijk mijn laatste profcontract bij Chelsea, dus ik wil dat alles goed geregeld is. Dat gaat niet over geld, maar over randvoorwaarden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen