ManUnited: Berbatov niet in beeld

Ger
25 augustus 2007, 08:00

Manchester United stelt niet met Tottenham Hotspur te hebben gesproken over een transfer van Dimitar Berbatov. De zaakwaarnemer van de Bulgaarse international zei vrijdag dat beide clubs onderhandelingen hebben gevoerd over een mogelijke overgang.

"We hebben absoluut geen bod uitgebracht op Dimitar Berbatov", zegt algemeen directeur David Gill van Manchester United. De aanvaller, die vorig seizoen goed was voor 22 doelpunten, werd een jaar geleden nog door Tottenham overgenomen van Bayer Leverkusen. Ook de Londense formatie is stellig: "We hebben geen bod ontvangen en als dat wel het geval was gweest, dan hadden we het verworpen."

Emil Dantchev, de zaakwaarnemer van Berbatov, had vrijdag nog op de Bulgaarse radio laten weten: "We hebben negentig minuten om de tafel gezeten met voorzitter Daniel Levy en technisch directeur Damien Comolli. Ze zeiden ons dat Manchester United had gevraagd naar de mogelijkheid om Berbatov over te nemen. Ze zouden binnen twee dagen een besluit nemen over de toekomst van Berbatov bij de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen