Portsmouth drukt Lee's Bolton dieper in problemen

18 augustus 2007, 15:31   Bijgewerkt: 18 augustus 2007, 15:42

Bolton Wanderers is voorlopig dé teleurstelling van de start van de Premier League. De ploeg, die de laatste jaren onder Sam Allardyce steevast in de subtop te vinden was, leed zaterdag alweer haar derde opeenvolgende nederlaag. Portsmouth was, mede door één goal van Nwankwo Kanu, in eigen huis met 3-1 te sterk. 

Bolton was het seizoen gestart met teleurstellende nederlagen tegen Newcastle United (1-3) en Fulham (2-1), waarna de positie van coach Sammy Lee direct ter discussie kwam te staan. Bij alle bookmakers staat Lee bovenaan op de lijst van trainers die vermoedelijk als eerste de laan uit gestuurd zullen worden en na dit weekend hij deze 'koppositie' alleen nog maar hebben 'verstevigd'. De manier waarop Bolton onderuit ging bij Portsmouth, belooft immers weinig goeds.

Bolton kwam nog wel op voorsprong via Anelka, maar deze vreugde was van korte duur. Amper twee minuten na de treffer van de Fransman tikte Kanu de 1-1 binnen, waarna aanwinst John Utaka er even later zelfs 2-1 van maakte. In de slotfase ging de bal vervolgens nog op de stip na een overtreding van Gerald Cid op de sterke Kanu, waarna Steven Taylor de eindstand bepaalde op 3-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen