Roda positief over komst Yula-Matondo

Ger
8 augustus 2007, 09:16   Bijgewerkt: 8 augustus 2007, 09:30

Roda JC verwacht dat Jeanvion Yulu-Matondo dit seizoen toch in Kerkrade zal voetballen. Zijn komst leek onzeker omdat de vader van de 21-jarige aanvaller met andere clubs zou hebben gesproken. Yulu-Matondo kwam vervolgens niet opdagen voor de medische keuring.

De Limburgers hebben telefonisch contact gehad met Yulu-Matondo senior, die verklaarde dat er sprake was van een misverstand. De aanvaller zou naar Club Brugge zijn gereden om nog enkele spullen op te halen. Van de clubleiding van de Belgische formatie kreeg Roda-directeur Huub Narinx een bevestiging van de lezing van vader Yulu-Matondo.

"Vooralsnog gaan we ervan uit dat dit verhaal waar is, al is er wel enige onzekerheid gerezen", laat Narinx weten aan VI. "Wij hebben alle troeven in handen, want wij hebben een getekend contract in handen. Hij is al gepresenteerd op de open dag en heeft maandag meegetraind."

"Bovendien heb ik zelf echt het gevoel dat hij graag naar Roda JC wil komen. Hij heeft juist níét voor het geld, maar voor een tussenstap gekozen zodat hij zich kan verbeteren als speler. Als mijn gevoel niet blijkt te kloppen zou ik heel teleurgesteld zijn. We verwachten dat hij zich snel zal melden, maar we willen nog wel een verklaring waarom hij niet op de medische keuring was."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen