Rosicky: "Arsenal beter zonder Henry"

9 augustus 2007, 14:17

In Engeland zijn er weinig mensen die dit seizoen geloven in de titelkansen van Arsenal. Bij wedkantoor Ladbrokes krijg je momenteel voor iedere euro die ingezet wordt op een titel van de Gunners, negen euro terug als de formatie van Arsene Wenger ook daadwerkelijk de titel grijpt. Hiermee levert een gok op Arsenal meer geld op dat weddenschappen op Chelsea, Manchester United en Liverpool.

Reden hiervoor is dat Arsenal deze zomer haar aanvoerder en topscorer verloor. Zonder Thierry Henry zal Arsenal het heel moeilijk krijgen, zo denkt men in Engeland.

Arsenal-middenvelder Tomas Rosicky denkt daar echter anders over. "Ik denk dat we deze zomer beter geworden zijn, ondanks het vertrek van Thierry. Ook zonder hem heeft deze ploeg nog altijd heel veel potentie. Met Robin van Persie, Emmanuel Adebayor en Eduardo da Silva hebben we spitsen die het vertrek van Henry op kunnen vangen. De jongens die de afgelopen jaren in de schaduw van Thierry stonden, krijgen nu de kans om zich te bewijzen. Je ziet aan spelers als Van Persie en Adebayor al dat ze meer verantwoordelijkheid nemen en vastbesloten zijn om een goed seizoen te draaien", zegt de Tsjech tegen Eurosport.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen