'Chelsea wil Van der Vaart in winterstop'

Ger
15 oktober 2007, 11:42   Bijgewerkt: 15 oktober 2007, 12:15

Hamburger SV kan binnenkort opnieuw een bod verwachten op Rafael van der Vaart, zo schrijft Bild. Nadat Valencia afgelopen zomer vergeefs een poging waagde, zou nu Chelsea een aanbieding voorbereiden. De Londenaren willen de Oranje-international al in de winterstop overnemen.

De interesse voor de 24-jarige Van der Vaart komt niet onverwacht. De aanvoerder van HSV maakt met zeven opeenvolgende competitietreffers een uitstekende start van het seizoen door. Daarnaast staat hij inmiddels op dertien doelpunten in 22 Europese optredens voor de Noord-Duitsers. 

Vooral Frank Arnesen zou zich sterk maken voor de komst van de middenvelder naar Stamford Bridge. De technisch directeur van Chelsea is een goede vriend van zaakwaarnemer Sören Lerby en zou met hem contact hebben opgenomen over Van der Vaart.

"Voor mij telt op dit moment alleen HSV", zegt Van der Vaart echter bij terugkomst op Schiphol. "We hebben genoeg belangrijke taken voor de boeg en daar concentreer ik me volledig op." De middenvelder ligt nog tot medio 2010 vast bij HSV, dat de verbintenis graag wil openbreken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen