Duitsland: complete top-vijf komt niet tot winst

29 maart 2008, 17:16   Bijgewerkt: 29 maart 2008, 17:30

Bayern München is, op bezoek bij 1.FC Nürnberg, ontsnapt aan de derde nederlaag van het seizoen. Door een wereldgoal van Misimovic stond Bayern lange tijd met 1-0 achter, maar in de slotfase redde invaller Podolski alsnog een punt voor de club van coach Ottmar Hitzfeld. Bayern was niet de enige club die punten liet liggen. Ook Hamburger SV, Schalke, Werder Bremen en Bayer Leverkusen kwamen niet tot winst.

Bayern trad tegen Nürnberg aan zonder de geschorste Mark van Bommel en dat gemis deed zich voelen. De aanstaande landskampioen speelde slap en futloos en Nürnberg, dat knokt tegen degradatie, was gewoon de betere ploeg. Door de fantastische treffer van Misimovic, hij schoot de bal vanaf zeker 25 meter in de kruising, leek de thuisclub loon naar werken te krijgen, maar in de slotfase kreeg het alsnog de deksel op de neus. Na een mooie pass van Ribery schoot Podolski, die enkele minuten eerder in het veld gekomen was, de gelijkmaker binnen.

Deze gelijkmaker van Bayern was voor Nürnberg extra zuur, omdat MSV Duisburg wél drie punten pakte. Met Michael Lamey in de ploeg wonnen de Zebra's verrassend met 1-2 bij Werder Bremen, waardoor het over Nürnberg heen wipte op de ranglijst. Duisburg staat nu vijftiende, Nürnberg zeventiende. Ook de nummer zestien, Bielefeld, pakte een punt. Op bezoek bij Hamburger SV werd het 1-1.

Door dit puntverlies van Bayern, Bremen en Hamburg hadden Schalke 04 en Bayer Leverkusen goede zaken kunnen doen, maar ook zij lieten de winst liggen. Schalke speelde 0-0 tegen promovendus Karlsruher SC, Bayern Leverkusen ging op eigen veld met 0-2 onderuit tegen subtopper Eintracht Frankfurt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen