Berg kritisch ondanks beslissende rol

Ger
29 september 2008, 09:31

Met zeven doelpunten in vijf officiële duels is Marcus Berg dit prille seizoen uitstekend op dreef. Tegen Feyenoord was de Zweedse aanvalsleider van FC Groningen zondag twee keer trefzeker. "We moeten nu echter niet achterover gaan leunen."

Hoewel de Zweedse international Feyenoord met twee goals op de knieën kreeg, maakte hij naar eigen zeggen persoonlijk een lastige wedstrijd door. "Ik acteerde eigenlijk als eenzame spits en dat was niet altijd makkelijk. De vermoeidheid van drie volledige wedstrijden binnen een week speelde me soms parten. Ik verloor te vaak de bal. Gelukkig scoorde ik twee bekeken doelpunten, waarmee ik toch belangrijk voor de ploeg kon zijn."

Door de prima start voert FC Groningen voorlopig het klassement in de Eredivisie aan. "Het is leuk om naar de ranglijst te kijken, al zijn we pas vier duels onderweg", stelt Berg. "We moeten nu echter niet achterover gaan leunen. De winst op Feyenoord is mooi, maar afgelopen seizoen lieten we juist tegen kleinere clubs veel punten liggen. Komend weekeinde moeten we ons opnieuw bewijzen tegen ADO Den Haag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen