Drenthe: "Ik gooi er niet met de pet naar"

Ger
20 oktober 2008, 12:45

Royston Drenthe had zondag met een door hem verdiende penalty een belangrijk aandeel in de overwinning van Real Madrid in de derby tegen Atletico (2-1). Met zijn spel straft hij naar eigen zeggen de woorden af van Jong Oranje-coach Foppe de Haan, die kritiek had op de instelling van de oud-Feyenoorder.

"Ik heb nog geen zin om op de uitlatingen van meneer De Haan te reageren", aldus Drenthe in De Telegraaf. "Maar wie zegt dat mijn mentaliteit niet goed is, weet niet waar hij over praat. Ik speel bij één van de beste clubs van de wereld, doe elke dag mijn best om beter te worden en houd me redelijk staande. Dat kan toch niet als je er met de pet naar gooit? Gelukkig heb ik het antwoord nu op het veld gegeven."

Drenthe kwam tegen Atletico in de 85ste minuut binnen de lijnen. "Meneer Schuster stuurde me het veld in met de opdracht om in het strafschopgebied de één-tegen-één op te zoeken. Ik denk dat ik daarvoor al een pingel verdiende, maar na de overtreding van John Heitinga kon de scheidsrechter niet meer om me heen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen