Stuntend Roda: "PSV ligt ons blijkbaar wel"

26 oktober 2008, 08:29   Bijgewerkt: 26 oktober 2008, 20:55

Roda JC ontpopt zich als een echte 'Angstgegner' voor PSV. Sinds februari 2004 kwam de Limburgse ploeg vijf keer naar het Philips Stadion en driemaal gingen de punten mee in de bus naar Kerkrade. Ook ditmaal was het raak voor de Limburgers. Zaterdag won de ploeg overtuigend met 2-3 van de kwakkelende landskampioen. "PSV ligt ons blijkbaar wel, ja", zegt Marcel Meeuwis tegen FCUpdate.nl.

"Hoe het komt dat Roda zo vaak wint in Eindhoven? Geen idee, dat zou je PSV moeten vragen", zegt ook coach Martin Koopman. "Soms heb je dat wel eens, van die tegenstanders waar je vaak van verliest. Ik kan me herinneren dat ik dat zelf in het verleden met Telstar had, daar ging het ook vaak mis. Als je tegen zo'n ploeg dan weer op achterstand komt, ga je tegen jezelf spelen."

Ook Jan-Paul Saeijs weet niet precies hoe het komt dat Roda bijna altijd goed speelt tegen PSV. "Maar feit is gewoon dat er een stijgende lijn zit in ons spel, de laatste weken zijn we goed bezig. We hadden hier na één helft zelfs met 0-2 of 0-3 voor kunnen staan. We maakten het onszelf nog moeilijk, door te weinig te scoren en zelf twee goals weg te geven. Daarom was het de laatste minuten nog even spannend, maar we hebben gewoon alle ballen weggerost uit ons strafschopgebied."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen