Atouba wil Ajax-fans 'stukje show' geven

Koen Freriks
21 juli 2009, 10:28   Bijgewerkt: 21 juli 2009, 10:38

Timothee Atouba is gehaald als de nieuwe linksback van Ajax, maar wil de Amsterdamse supporters soms een 'stukje show' geven. "Ik wil iedereen blij maken", zegt de veertigvoudig international van Kameroen in De Telegraaf.

De Afrikaanse verdediger geeft toe dat hij wel houdt van een beetje vermaak. "Door te winnen en er een stukje show aan toe te voegen, iets extra's te brengen in de vorm van een goede actie, een mooie voorzet of een schot op doel. Daar hou ik van." 

"Het duurde twee weken voordat ik mijn werkvergunning binnen had", zegt Atouba, die beweert desondanks niet minder fit te zijn. "Maar dat betekent niet dat ik stil heb gezeten. De afgelopen veertien dagen heb ik in Duitsland en Kameroen zó hard getraind, dat ik me fit voel. Hoe ik er conditioneel voor sta, zal tijdens de trainingen blijken en de trainer beslist. Maar misschien kan ik vrijdag op het Amsterdam Tournament tegen Atletico Madrid al mijn debuut maken." 

Atouba kon ook bij Hamburger SV blijven, maar verkoos Ajax boven de Duitse club. "Ik had een aanbod van HSV naast me neergelegd en was net hersteld van een achillespeesblessure. De mensen om me heen waren erg met mijn toekomst bezig, maar ik wist dat er een mooie club zou komen. Toch was ik verrast toen Ajax belde. De club heeft ongelooflijk veel goede spelers geproduceerd en is een grote naam in de voetbalwereld. Mijn familie is blij en iedereen in Kameroen is trots."

Een voorproefje voor de Ajax-supporters:

 
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen