Kahya baalt van terugkeer naar ADO

Koen Freriks
15 juli 2009, 10:31

Ekrem Kahya had het een jaar geleden anders gedaan, als hij het over mocht doen. De middenvelder leverde zijn tweejarige contract bij VVV Venlo in voor een terugkeer naar zijn geliefde club ADO Den Haag. Een jaar later is hij afgedaald naar de amateurs.

Na het teleurstellende jaar stonden de clubs niet bepaald in de rij voor Kahya. Hij mocht afgelopen seizoen maar één keer in de basis starten en negen keer invallen. "Ik heb dus niet kunnen laten zien of ik het Eredivisieniveau aangekund zou hebben", zegt de 31-jarige Kahya in AD/Sportwereld. "Ik ben dit seizoen gewoon kansloos geweest."

ADO handhaafde zich, wat in Den Haag reden was voor een groot feest. Kahya deed niet mee; hij zocht naar een nieuwe club. "Maar dat viel niet mee. Je denkt: 'het zal toch niet zo zijn dat er geen club meer is?' Een club vinden was niet eens zo moeilijk, maar je moet er ook een goed gevoel bij hebben. Kijk, mijn vrouw werkt ook, onze familie en vrienden hebben we dicht bij ons. We hebben het goed in Den Haag en gaan dat ook weer niet zomaar verruilen voor zomaar een club in het buitenland."

Hij is nu een werkloze voetballer. "Een hard gelag. Ik had mijn afscheid anders voorgesteld. Vooral de manier waarop mijn carrière is geëindigd is wrang", treurt Kahya, die verder in dertien jaar uitkwam voor Denizlispor, Go Ahead Eagles, FC Dordrecht en VVV Venlo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen