Tottenham Hotspur morst punten bij Everton

6 december 2009, 19:02   Bijgewerkt: 6 december 2009, 21:31

Tottenham Hotspur heeft in de Engelse Premier League duur puntverlies geleden in de strijd om de bovenste plaatsen. De ploeg uit Londen remiseerde bij Everton met 2-2, waardoor het op de vierde plaats blijft. Arsenal passeerde The Spurs zaterdag na een 2-0 zege op Stoke City. Het gat tussen de Londense clubs is één punt.

Na een uur spelen leek er geen vuiltje aan de lucht voor Tottenham. Het leidde door toedoen van Jermain Defoe (foto) en Michael Dawson met 2-0. De thuisploeg, waar John Heitinga vanwege een schorsing absent was, knokte zich echter knap terug tot een gelijkspel. Louis Saha en Tim Cahill waren trefzeker voor The Toffees. In blessuretijd liet Defoe een kans om Tottenham weer op voorsprong te zetten onbenut. Keeper Tim Howard redde zijn penalty.

Eerder op de middag ging Fulham Sunderland in het klassement voorbij door thuis het onderlinge duel tussen beide clubs met 1-0 te winnen. Bobby Zamora maakte al na zeven minuten de enige treffer. In de stand staat Fulham nu achtste. Sunderland, waar Boudewijn Zenden in de 73ste minuut inviel, is de nummer tien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen