Ferguson: "Iedereen krijgt het moeilijk met ons"

Ger
11 maart 2010, 12:08   Bijgewerkt: 11 maart 2010, 12:26

Manchester United presenteerde zich in de achtste finale van de Champions League tegen AC Milan als een serieuze kanshebber voor de titel. De Engelse topclub liet woensdag op Old Trafford geen spaan heel van de Italianen (4-0).

Ook de eerste confrontatie in San Siro was al een prooi geworden voor de equipe van manager Alex Ferguson. Zodoende gleed Manchester United verrassend soepel naar de kwartfinales van de Europese topcompetitie. "Met dit team maakt het niet uit welke tegenstander we nu zullen treffen", zegt Ferguson vol vertrouwen. "Spelend in dit tempo, krijgt iedereen het moeilijk tegen United."

Wayne Rooney tekende voor de eerste twee doelpunten van de avond. Zijn teller staat dit seizoen al op dertig treffers. De Engels international krijgt inmiddels het doelpuntentotaal van Cristiano Ronaldo van twee jaar geleden in het vizier. De Portugees, momenteel uitkomend voor Real Madrid, reikte destijds tot 42 goals. "Dat zal een uitdaging vormen voor Wayne", aldus Ferguson.

De Schot zette daarnaast Ji-Sung Park in het zonnetje. De voormalig PSV'er haalde Milan-spelmaker Andrea Pirlo uit de wedstrijd én scoorde het derde doelpunt. "Park toonde intelligentie en discipline", stelt Ferguson. "Dat hadden we nodig tegen een zeer goede voetballer als Pirlo."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen