Ferguson staat open voor terugkeer Ronaldo

Ger
15 maart 2010, 08:41

Manager Alex Ferguson van Manchester United sluit een terugkeer van Cristiano Ronaldo op Old Trafford niet uit. De Portugees werd afgelopen zomer door Real Madrid voor tientallen miljoenen weggeplukt bij de Engelse kampioen. Ferguson denkt dat de aanvaller op Old Trafford echter beter op zijn plaats is.

De 25-jarige Ronaldo zal vorige week gemengde gevoelens hebben overgehouden aan de knock out-fase van de Champions League. Real werd ondanks de enorme zomerse kapitaalinjectie uitgeschakeld door Olympique Lyon in de achtste finales. United daarentegen won twee keer van AC Milan een plaatste zich wél voor de laatste acht.

"Ik denk dat Real Madrid geen gemakkelijke club is om voor te voetballen. Er zit een heel circus aan vast", zegt Ferguson. "Bij ons kon hij rustig trainen, buitenstaanders zijn niet welkom. Bij Real Madrid kijken tweeduizend mensen mee. Cameraploegen filmen daar iedere training. Wij willen onze spelers niet aan zo'n enorme aandacht blootstellen."

"Hij blijft volgens mij niet zijn hele leven bij Real. Voor hem zijn er andere uitdagingen", aldus de Schot, die nog regelmatig contact heeft met Ronaldo. "Onze relatie is uitstekend. Hij is een prima vent."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen