Van Marwijk heeft vertrouwen in WK 2018-bid

2 maart 2010, 15:22   Bijgewerkt: 2 maart 2010, 15:44

Bert van Marwijk heeft goede hoop dat Nederland en België het WK van 2018 kunnen binnenslepen. "Ik denk dat we meer kans hebben, dan iedereen denkt", liet de bondscoach van Oranje dinsdag in Noordwijk weten.

Voorafgaand aan zijn perspraatje ging Van Marwijk, met een handvol internationals, op de foto met Ruud Gullit, de president van de HollandBelgium Bid. Hij hoopt van harte dat de lobby om het WK binnen te slepen, succes heeft. "Het zou geweldig zijn om hier een WK te hebben. We hebben bewezen dat we grote evenementen kunnen organiseren en hebben qua logistiek een voorsprong op andere kandidaten."

"We moeten alleen onze stadions nog op orde brengen, maar dat gaat ook lukken", vervolgt de bondscoach, die Nederland en België best kansrijk acht in de strijd om WK-organisatie. "Het zal niet gemakkelijk worden om het WK binnen te halen, maar ik heb er vertrouwen in. Alle kandidaten hebben voor- en nadelen, maar ik denk dat Nederland en België meer kans hebben, dan iedereen misschien denkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen