Arsenal geeft titelkansen weg in slotfase

18 april 2010, 16:12   Bijgewerkt: 18 april 2010, 19:39

Arsenal heeft de hoop op de Engelse landstitel opgegeven. The Gunners gaven op bezoek bij Wigan Athletic een 2-0 voorsprong weg en lieten zich uiteindelijk zelfs verschalken: 3-2. Door het puntverlies verliest Arsenal de aansluiting met Chelsea en Manchester United.

Arsenal kwam vlak voor rust via Theo Walcott op voorsprong. De snelle aanvaller maakte in de 41ste minuut, op aangeven van Nicklas Bendtner, de eerste goal. De Londenaren gingen daarna op zoek naar de tweede treffer en hadden al snel succes. Mickael Silvestre verdubbelde drie minuten na rust de score.

Er leek niets aan de hand voor Arsenal, voor wie deze wedstrijd cruciaal was om mee te blijven doen in de titelrace. In de slotfase ging het echter volledig mis voor Wenger en zijn mannen. Ben Watson maakte tien minuten voor tijd de aansluitingstreffer, waarna Arsenal de weg volledig kwijt raakte. Titus Bramble en Charles N'Zogbia zorgden er in de 89ste en 90ste minuut voor dat Wigan Athletic drie dure punten afsnoepte van de slordige titelkandidaat.

Chelsea en Manchester United staan respectievelijk zes en vijf punten voor op Arsenal, dat met drie wedstrijden op het programma in principe niet meer serieus meedoet om de titel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen