Engeland weet zich geen raad met Algerije

18 juni 2010, 22:19   Bijgewerkt: 18 juni 2010, 22:35

Engeland heeft het zichzelf erg moeilijk gemaakt tegen Algerije. Het kwam niet verder dan een beschamend 0-0 gelijkspel. De ploeg van Fabio Capello maakte niet één keer echt aanspraak op de overwinning en stelde ernstig teleur. Zonder al te veel moeite bleven de Algerijnen overeind.

Engeland fan

Engeland fan

jamie carragher

jamie carragher

Bondscoach Fabio Capello besloot Shaun Wright-Phillips voor Aaron Lennon te brengen en Jermain Defoe viel in voor Emile Heskey. Het risico van een extra spits inbrengen voor een verdediger durfde Capello niet aan, met nog een kwartier te spelen. Uiteindelijk besloot de Italiaan voor de veilige optie te gaan. Hij bracht breekijzer Peter Crouch in voor de verdedigende middenvelder Gareth Barry.

Door de puntendeling gaat Slovenië nog steeds aan kop in de groep. De Slovenen zullen met plezier naar de wanvertoning van Engeland hebben gekeken. In het laatste duel treffen ze elkaar en voor Slovenië is alles mogelijk, gezien het spelbeeld van de Engelsen. Ook Algerije is door het puntje nog niet uitgeschakeld op dit WK.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen