Hughes: "Fulham komt op het juiste moment"

Koen Freriks
3 augustus 2010, 19:53   Bijgewerkt: 3 augustus 2010, 20:23

Mark Hughes is blij met zijn aanstelling als hoofdtrainer van Fulham. De Engelse coach zei tijdens zijn presentatie voort te willen borduren op het werk van zijn succesvolle voorganger Roy Hodgson.

Lange tijd was Ajax-trainer Martin Jol favoriet om hoofdtrainer te worden van de Londense club. De Nederlander besloot echter om in Amsterdam te blijven, waardoor Hughes werd gepolst. De plotselinge kans komt voor de Engelsman uitstekend uit, zegt hij. "Fulham komt voor mij op het juiste moment", aldus Hughes, die sinds zijn ontslag bij Manchester City van afgelopen seizoen zonder club zat. "Ik wilde weer aan het werk. Fulham heeft bovendien voldoende ambities." 

De naar Liverpool vertrokken Hodgson zette Fulham vorig seizoen op de kaart in Europa. The Cottagers haalden de finale van de Europa League, waarin werd verloren van Atletico Madrid. Dit jaar is de ploeg niet actief in Europa, maar daardoor kan Fulham zich wel volledig richten op de Premier League. "Die afleiding hebben we niet. Als we bij de eerste tien kunnen komen, zou dat mooi zijn. En tevens een verbetering van vorig seizoen", luidt de doelstelling van Hughes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen