Levein: "Spanje beste tegenstander ooit"

12 oktober 2010, 10:30   Bijgewerkt: 12 oktober 2010, 10:40

Spanje staat vanavond voor de eerste echte test op weg naar het EK van 2012. Na simpele overwinningen op Litouwen en Liechtenstein neemt de regerend wereldkampioen het in Glasgow op tegen Schotland. De Schotten gaan voor de winst, al neemt bondscoach Craig Levein zijn hoed diep af voor de tegenstander.

In aanloop naar het duel prijsde de Schotse bondscoach de Spanjaarden de hemel in. "Laten we eerlijk zijn, Schotland heeft waarschijnlijk nog nooit tegen zo'n sterke ploeg gespeeld. Ik heb dit Spanje heel erg hoog zitten. Voor mij is het de grootste wedstrijd uit mijn carrière en ik denk dat voor een groot deel van mijn spelersgroep hetzelfde geldt. Gelukkig spelen we thuis, dat is een groot voordeel. Daar moeten we zo goed mogelijk gebruik van proberen te maken", zegt hij tegen de BBC.

Schotland kan een succesje wel gebruiken, want met vier punten uit drie wedstrijden kent de ploeg een bijzonder moeizame start van de kwalificatiecampagne. Afgelopen vrijdag was Tsjechië nog met 1-0 te sterk voor de mannen van Levein.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen