Van der Vaart wil jaren bij Tottenham blijven

30 oktober 2010, 13:40   Bijgewerkt: 30 oktober 2010, 13:46

Overbodig bij het Real Madrid van José Mourinho, maar de absolute smaakmaker bij Tottenham Hotspur. Dat is in het kort het verhaal van Rafael van der Vaart. De Nederlandse middenvelder hoopt dan ook nog lang op White Hart Lane te blijven.

“Ik wil bij Tottenham blijven. Ik ben hier voor de langere termijn”, zegt Van der Vaart zaterdag in gesprek met The Daily Star. “Ik wil van Tottenham een grote club maken en hopelijk gaat dat gepaard met het winnen van prijzen. Dat is volgens mij zeker mogelijk. Daarom ben ik hier ook.”

Dit jaar speelt Tottenham voor het eerst in de Champions League en als het aan Van der Vaart ligt, is dat zeker niet voor het laatst. “Ik heb er veel vertrouwen in dat we volgend seizoen opnieuw in het miljoenenbal spelen”, vervolgt de international van Oranje, die niet uitsluit dat de Spurs een outsider voor de landstitel worden. “Hoewel de stap maar klein is, moeten we hem nog wel zetten. Ik denk dat het binnen een paar jaar zeker mogelijk is voor de titel te spelen. Alles is immers mogelijk.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen