Bale over Londense derby: "We geloven erin"

19 november 2010, 00:09   Bijgewerkt: 19 november 2010, 00:34

Het zelfvertrouwen bij Tottenham Hotspur is op het moment groot door het goede spel dat de ploeg dit seizoen bij vlagen vertoont. In de Premier League bevindt Tottenham zich op dit moment op de zevende plek, maar in poule A van de Champions League gaat de Londense club aan de leiding. De grootste smaakmakers aan de zijde van 'de Spurs' zijn Gareth Bale en Rafael van der Vaart.

Eerstgenoemde kijkt vol vertrouwen uit naar de confrontatie met Arsenal, die voor komende zaterdag op het programma staat. Vooral de 4-2 winst op Blackburn Rovers in aanloop naar de Londense derby geeft Bale moed. "Het was belangrijk om met een winstpartij in onze achterzak richting Arsenal te gaan. Daardoor voelden we weer wat winnen was en stimuleerde het ons zelfvertrouwen", zegt de Welshman op de website van zijn club.

"We gaan vol vertrouwen het duel in. We zullen proberen te winnen voor onszelf en voor de fans. Elk duel geloven wij dat we zullen zegevieren, dat hebben we ook aangetoond. Het zal een grote test zijn in het Emirates, maar we zijn er klaar voor en zoals ik al zei: hopelijk winnen we er", aldus Bale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen