Barça favoriet voor Clásico bij bookmaker

29 november 2010, 19:33   Bijgewerkt: 29 november 2010, 19:38

Wie denkt dat Real Madrid vanavond gaat winnen van FC Barcelona, kan veel geld verdienen. Bij online wedkantoor Unibet staat een zege van de Koninklijke in El Clásico genoteerd op een quotering van 3,40. Voor een overwinning van thuisploeg Barça, dat achter Real staat op de ranglijst, betaalt Unibet per ingezette euro 2,10 uit. 

Helemaal lucratief kunnen gokjes op doelpuntenmakers zijn. "Een weddenschap op minstens twee doelpunten van Lionel Messi, levert in dit duel vijf keer uw inzet op en wie dapper is en het aan durft om in te zetten op een hattrick voor de nieuwe Barcelona-ster David Villa, kan zijn geld maal 25 zien gaan", zegt Erik Backlund, hoofd van Unibet Sportsbook. Als Real Madrid-vedette Cristiano Ronaldo vanavond drie keer scoort tegen Barcelona, betaalt Unibet per inzette euro liefst 22 euro uit. 

Van nature hebben duel tussen Barça en Real de neiging om een beetje gemeen te worden, dus er zijn ook weddenschappen op het geven van kaarten. Inzetten kan onder meer op een gele kaart voor Ronaldo, Ramos, Puyol of Mascherano.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen