Jol: "Vervelend dat Emanuelson deur uitloopt"

5 november 2010, 15:12   Bijgewerkt: 5 november 2010, 15:17

Martin Jol baalt van het naderende vertrek van Urby Emanuelson bij Ajax. De linkspoot wil zijn aflopende contract niet verlengen, waardoor hij uiterlijk komende zomer de ArenA zal verlaten. Erg jammer, benadrukt Jol op de website van zijn club.

"Ik wil hem er graag bij hebben en we hebben alles geprobeerd om hem te houden, maar als hij elders wil spelen dan kan ik hoog of laag springen maar dat heeft geen zin. Hij heeft zijn beslissing genomen. Urby heeft hier vanaf de jongste jeugd gespeeld, speelt al zeven jaar in het eerste. Dan is het vervelend als hij de deur uitloopt", aldus Jol tijdens zijn praatje in aanloop naar het duel met ADO Den Haag.

Tegen ADO kan Jol beschikken over een vrijwel complete selectie. Alleen Demy de Zeeuw is niet ongeschonden uit de strijd met AJ Auxerre gekomen. Jol: "Demy heeft wat last van zijn hamstring rechts, maar ik hoop dat het morgen weer beter is."

Gemakkelijk zal het zeker niet worden tegen ADO, waarschuwt de Haagse coach. "ADO is een goed elftal en ze hebben nu de kwaliteiten, met zo'n spits en linksbuiten, die ze voorheen niet hadden. Wesley Verhoek ontwikkelt zich heel goed en achterin spelen ze in een vaste opstelling. Dit ADO is beter dan ooit, dit seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen