Wenger snapt niets van Van Marwijk

4 november 2010, 09:01   Bijgewerkt: 4 november 2010, 09:09

De KNVB maakt geen vrienden bij internationale topclubs. Naast de problemen met Bayern München heeft de bond zich ook de woede van Arsenal op de hals gehaald. Manager Arsene Wenger van de Engelse club snapt er niets van dat Robin van Persie opgeroepen is voor de oefeninterland tegen Turkije op 17 november.

Wenger liet eerder al weten dat Van Persie, wat hem betreft, niet zou spelen tegen de Turken. De aanvaller is namelijk nog altijd herstellende van een enkelblessure. Dat Van Marwijk de spits toch opgenomen heeft in de voorselectie voor het oefenpotje, verbaast de Fransman dan ook ten zeerste. "Hij heeft nog geen wedstrijd bij ons gespeeld en traint niet eens volledig mee. Ik ben dan ook bijzonder verrast dat hij opgenomen is in de selectie van Nederland", zegt hij op de Arsenal-site.

De relatie tussen Arsenal en de KNVB was sowieso al gespannen. Een jaar geleden liep Van Persie in een oefenwedstrijd tegen Italië een zware enkelblessure op, waarbij de KNVB aanvankelijk een verkeerde diagnose stelde. Hierdoor liep het herstel van de aanvaller een aanzienlijke vertraging op, tot woede van Wenger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen