Duel tegen VVV komt te vroeg voor Bodor

13 december 2010, 18:01   Bijgewerkt: 13 december 2010, 18:06

Bodizsár Bodor is na een spierblessure weer op de weg terug. Alhoewel de speler van Roda JC nog wel het aankomende duel van dinsdag uit bij VVV-Venlo aan zich voorbij moet laten gaan, traint de Hongaar inmiddels weer met de groep mee. De middenvelder koestert de hoop om zondag wel aan de aftrap te verschijnen, wanneer zijn team op bezoek gaat bij PSV.

Volgende week dient Roda JC eveneens tegen de Brabanders aan te treden, zij het dan in verband met de beker. Naast Bodor verwelkomde de ploeg van Harm van Veldhoven ook Morten Skoubo weer op het trainingsveld. Voor het overige kan de oefenmeester van Roda JC met een fitte selectie richting Venlo afreizen.

Indien de ploeg uit Kerkrade aanstaande dinsdag drie punten weet te behalen in het uitduel, verzekert het team zich bij het ingaan van de winterstop zich in ieder geval van de zesde plek. "Ik wil de tussenbalans pas opmaken als de winterstop echt een feit is en niet nu we precies halverwege zijn", verklaart Van Veldhoven aan Dagblad De Limburger.

"Maar ik vind het nog steeds uitzonderlijk dat we op deze plek staan en meer punten hebben dan clubs als Heerenveen, NAC en FC Utrecht die een grotere kern en veel meer mogelijkheden hebben", verbaast de trainer van Roda zich over de huidige stand van zijn ploeg op de ranglijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen