AZ en Roda JC melden zich voor Boymans

12 januari 2011, 14:34

De interesse voor Ruud Boymans neemt steeds concretere vormen aan. Afgelopen week liet zijn zaakwaarnemer Arie Treffers al weten dat de aanvaller van VVV Venlo in de belangstelling van enkele subtoppers in de Eredivisie staat. Inmiddels meldt hij dat Roda JC Kerkrade en AZ tot de geïnteresseerde partijen behoren.

“Roda JC Kerkrade en AZ hebben zich inmiddels bij mij gemeld voor Boymans, maar ik weet niet of ze hun interesse ook bij VVV Venlo bekend hebben gemaakt”, vertelt Treffers aan FCUpdate.nl. De belangenbehartiger van de Limburger (21) denkt dat het de komende tijd nog wel rustig blijft omtrent zijn speler. “Ik verwacht dat iedereen tot de laatste week van de transferperiode wacht.”

Boymans speelt sinds de zomer van 2009 voor VVV. Dit seizoen behoort hij tot de revelaties in de Eredivisie, met negen goals in achttien wedstrijden. Dat wekte niet alleen bij de subtop van Nederland belangstelling, maar ook in Engeland. Boymans bevindt zich op de radar van ploegen uit de Premier League en het Championship. Ook daarvan verwacht Treffers later deze maand meer beweging.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen