AC Milan speelt voor tweede keer in week gelijk

Koen Freriks
6 februari 2011, 16:38   Bijgewerkt: 6 februari 2011, 17:21

AC Milan dreigt in de problemen te raken. De Milanese koploper van de Serie A speelde zondag voor de tweede keer op rij gelijk. Genoa hield de titelkandidaat in eigen huis op een gelijkspel: 1-1. 

Bij AC Milan had Mark van Bommel zijn basisplaats terug, nadat hij midweeks tegen Lazio Roma (0-0) nog was geschorst. De middenvelder speelde een aardige wedstrijd, maar had nog altijd veel moeite zich aan te passen aan de Italiaanse speelwijze. Bovendien was hij op een negatieve manier betrokken bij het tegendoelpunt. De routinier probeerde de bal te onderscheppen, maar zijn tackle gaf Antonio Floro Flores de gelegenheid de score gelijk te trekken. Alexandre Pato had daarvoor de score geopend namens de gasten. 

AC Milan drong in de slotfase meer aan, maar wist het krachtsverschil niet in cijfers uit te drukken. Urby Emanuelson mocht een kwartier voor tijd nog invallen op de linkshalfpositie, maar het bracht niets op. Genoa, dat dit seizoen een grijze middenmotor is in de Serie A, werd daardoor de morele winnaar. 

Napoli profiteerde van het puntverlies. De nummer twee won met 2-0 van Cesena dankzij doelpunten van sterspeler Edinson Cavani en Jose Sosa. De achterstand op AC Milan bedraagt daardoor nog maar drie punten. Internazionale speelt vanavond de topper tegen AS Roma en is bij winst weer volledig terug in de titelstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen