Manchester United verslaat Olympique Marseille

15 maart 2011, 22:42   Bijgewerkt: 15 maart 2011, 23:46

Manchester United heeft vandaag de laatste acht bereikt van de Champions League. De Engelse ploeg schakelde op Old Trafford de Franse kampioen Olympique Marseille uit door met 2-1 te winnen. Die benauwde zege in de return volstond, want het eerste duel in de achtste finales was in 0-0 geëindigd.

De ploeg van Sir Alex Ferguson begon uiteraard met Edwin van der Sar op doel. De Nederlandse routinier toonde zich weer de betrouwbare sluitpost. Aanvoerder Nemanja Vidic werd op het laatste moment uit de ploeg gehouden en vervangen door Brown. Verrassend was ook het meespelen van de Portugees Nani, die veel sneller dan verwacht was hersteld van een beenblessure.

Kort voor rust moest John O'Shea met een blessure van het veld af. Rafael da Silva viel in voor hem, maar de Braziliaan moest er in de tweede helft zelf ook af met een kwetsuur.

Marseille drong in de tweede helft aan, maar wist niet echt gevaarlijk te worden. In de 75ste minuut zette Hernandez de thuisclub op 2-0. Hij tikte in op een voorzet van Ryan Giggs. Na de eigen goal van Brown volgde nog wel een slotoffensief van Olympique, maar United hield stand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen