Melo: "Juventus heeft geen respect voor mij"

12 juni 2011, 18:06

Felipe Melo heeft het even gehad met zijn club Juventus. De Braziliaanse middenvelder heeft uit de pers vernomen dat hij betrokken zal worden in een ruil met Real Madrid-speler Lassana Diara en is allerminst te spreken over gang van zaken.

"Laten we zeggen dat Juventus geen respect voor me heeft. Dat is tenminste de indruk die ik krijg. Ik lees overal dat mijn naam gebruikt wordt in allerlei onderhandelingen. En nergens lees ik dat Juventus dat ontkent. Ze hebben me zelfs nog niet eens gebeld", briest de speler tegen Gazetto dello Sport.

Melo ziet zichzelf als onvervangbare schakel bij binnen het team van de Oude Dame. "Ik ben niet zomaar iemand. Ik ben geen handelswaar. Ik denk dat ik een zeer belangrijke speler voor deze club ben. Ik hoor en lees dat Juventus weer bezig is met een of andere middenvelder. Ze zijn blijkbaar vergeten dat als ik er niet bij was dit jaar ze nauwelijks een overwinning hebben geboekt."

"Als de club me wil verkopen dan vind ik dat best", laat de 27-jarige middenvelder weten. "Ik blijf niet ergens waar ik niet gewenst ben. Maar laat duidelijk zijn dat ik zelf bepaal waar ik heenga en ik heb niet bepaald te klagen over het aanbod van clubs dat me graag wil hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen