Radzinski moet weg en denkt aan stoppen

26 juli 2011, 09:15   Bijgewerkt: 26 juli 2011, 09:25

De carrière van Tomasz Radzinski dreigt als een nachtkaars uit te gaan. De Canadese aanvaller moet vertrekken bij Lierse SK, zo heeft hij te horen gekregen in een gesprek met clubeigenaar Maged Samy en directeur Jesse de Preter.

"Natuurlijk was dat een teleurstelling", zegt Radzinski in Het Laatste Nieuws over zijn slechtnieuwsgesprek met de directie. "Zeker omdat de club altijd gezegd heeft dat ik kon blijven zo lang ik het graag deed en zo lang ik fit was. In de play-offs heb ik laten zien dat ik aan beide voorwaarden voldoe, maar dat telt nu blijkbaar niet meer. De deur op het Lisp (het stadion van Lierse SK, red.) lijkt dus dicht voor mij."

Radzinski gaat zich nu beraden op zijn toekomst. De oud-speler van Anderlecht sluit niet uit dat hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen gaat hangen. "Ik heb plots heel veel vrije tijd. Ik hou me wel fit met andere sporten en weeg zelfs twee kilogram minder dan op het einde van vorig seizoen. Maar zenuwachtig ben ik niet. Als vrije speler kan ik ook na 31 augustus nog ergens tekenen. En als er écht niks uit de bus komt, is het zo. Ik ben inmiddels 37 jaar en heb genoeg meegemaakt als voetballer."

Tussen 1998 en 2001 speelde Radzinski voor Anderlecht. Via de Engelse clubs Everton en Fulham en het Griekse Xanthi kwam hij in 2008 bij Lierse terecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen