Liverpool morst direct ondanks openingsgoal Suarez

13 augustus 2011, 17:48   Bijgewerkt: 13 augustus 2011, 19:51

Het eerste doelpunt in het Premier League-seizoen 2011/2012 is op naam gekomen van Luis Suarez. De oud-Ajacied opende zaterdag in de thuiswedstrijd van Liverpool tegen Sunderland al na twaalf minuten de score. Het bracht The Reds echter niet de winst. Het duel met The Black Cats op Anfield eindigde in 1-1.

Hoewel een treffer na twaalf minuten natuurlijk prima is, had Suarez nog eerder de score kunnen openen, ware het niet dat de Uruguayaan na vijf minuten een penalty miste. Zeven minuten later was het wel raak. Hij verlengde een vrije trap van Charlie Adam tot voorbij de Belgische Sunderland-keeper Simon Mignolet (1-0).

Liverpool, waar Dirk Kuyt op de bank zat, nam de voorsprong mee de kleedkamer in. Na de pauze gaf het deze echter weg. Sebastian Larsson maakte na 57 minuten gelijk namens Sunderland. Kuyt kwam drie minuten later in de ploeg bij Liverpool, maar de Katwijker kon niets aan de score veranderen. Het bleef bij 1-1.

Liverpool lijkt dus al na één speelronde in de achtervolging te moeten in de strijd om de landstitel, al komt de concurrentie later dit weekeinde nog in actie. Voorlopig is Bolton Wanderers de koploper. Die equipe haalde uit bij promovendus Queens Park Rangers: 0-4. Norwich City, de andere promovendus die op de openingsdag al aan de bak moest, hield Wigan Athletic op 1-1. Ronnie Stam mocht zeven minuten voor het eindsignaal invallen bij Wigan. Wolverhampton Wanderers, met Dorus de Vries als reservekeeper, begon goed aan het seizoen. Het uitduel met Blackburn Rovers werd in een 2-1 zege omgezet. Stephen Ward maakte kort na rust de beslissende treffer. Coach Martin Jol zag zijn Fulham met 0-0 openen tegen Aston Villa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen