Groep E: Genk stunt met remise tegen Chelsea

1 november 2011, 23:56   Bijgewerkt: 2 november 2011, 00:01

Trainer Mario Been heeft met Racing Genk een fraaie prestatie geleverd in de Champions League. Nadat de Belgische club eerder Valencia in het eigen Jules Ottenstadion al op een gelijkspel wist te houden, presteerde de ploeg dinsdagavond hetzelfde tegen Chelsea: 1-1.

Jelle Vossen maakte na rust de eerste treffer van de Belgische landskampioen in deze editie van het kampioenenbal. Daarmee maakte de spits een eerder opgelopen achterstand door een treffer van Ramires ongedaan. De Braziliaan had The Blues op aangeven van Fernando Torres halverwege de eerste helft op voorsprong gezet.

Valencia greep in dezelfde poule de laatste strohalm met het oog op kwalificatie voor de knock-outfase. De Spanjaarden rekenden in eigen huis af met Bayer Leverkusen: 3-1. Jonas zette Valencia op het goede spoor door al na tien seconden voor de 1-0 te tekenen. Stefan Kiessling maakte na een half uur nog wel gelijk, maar treffers van Roberto Soldado en Adil Rami bezorgden Los Ches de overwinning.

Chelsea gaat aan kop in Groep E met acht punten uit vier duels. Bayer Leverkusen staat nog wel tweede met zes punten, maar voelt de hete adem van Valencia. De Spanjaarden hebben slechts één puntje minder dan de Duitsers. Genk verzamelde het tweede punt in de Champions League en sluit daarmee de rij in deze poule.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen