Spurs naast United na zege op White Hart Lane

11 januari 2012, 22:39   Bijgewerkt: 11 januari 2012, 23:14

Tottenham Hotspur blijft uitstekend presteren in de Premier League. De ploeg van manager Harry Redknapp was woensdagavond op White Hart Lane met 2-0 te sterk voor Everton. The Spurs nestelen zich door de zege naast Manchester United op de tweede plaats in de Premier League.

Tottenham, met Rafael van der Vaart in de basis, brak na 35 minuten de ban. Aaron Lennon reageerde goed op een diagonale bal van Benoit Assou-Ekotto en stuurde hierna Leighton Baines het bos is, om vervolgens Tim Howard met een laag schot te passeren.

De thuisploeg bezegelde halverwege de tweede helft het lot van Everton, waar John Heitinga een basisplek had en Royston Drenthe ruim twintig minuten mee mocht doen, met een wonderschone treffer. Assou-Ekotto loste op aangeven van Van der Vaart een afstandsschot dat via Everton-speler Tim Cahill prachtig in het doel vloog: 2-0.

Tottenham heeft na twintig speelronden 45 punten, net zoveel als nummer twee United, en kijkt tegen een achterstand van slechts drie punten aan op koploper Manchester City. Everton blijft steken op de elfde plek in de Engelse competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen