Vadocz gelooft nog in Europees voetbal NEC

10 januari 2012, 15:35

NEC is als nummer vijftien van de Eredivisie de winterstop ingegaan en lijkt eerder omlaag te moeten kijken dan omhoog, maar de ambities van de Nijmeegse club zijn nog groot. Middenvelder Krisztian Vadocz is er zelfs van overtuigd dat zijn elftal zich nog kan plaatsen voor de Europa League, zegt hij tegen Omroep Gelderland.

"Voor de winter hebben we teveel laten liggen. Maar ik denk dat we nog altijd de play-offs voor Europees voetbal kunnen halen, net als in mijn eerste seizoen hier", zegt de Hongaar. Vadocz denkt dat zijn team in de eerste wedstrijd na de winterstop, uit tegen rivaal Vitesse, een mooi begin kan maken. "In hun stadion winnen zou een mooie start zijn van de tweede seizoenshelft. Ik heb ooit de winnende goal gemaakt tegen Vitesse, dat doelpunt zie ik nog zo voor me. Maar het maakt niet uit wie er scoort, als we maar winnen. Dat zou een goede impuls zijn voor de rest van het seizoen."

Vadocz kwam eind augustus over van Osasuna. Van hem werd veel verwacht, maar hij verdween na een reeks magere prestaties uit het elftal. "Ik heb gedaan wat ik kon, maar ik heb even mijn basisplaats verloren. Dat was de keuze van de trainer. Ik kan me voorstellen dat de mensen een betere periode van mij in herinnering hebben, maar we hebben nu veel nieuwe spelers en dat was even wennen", zegt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen