Chelsea verheugt zich op 'revanche' op Barcelona

5 april 2012, 09:01

Na de moeizame zege op Benfica (2-1) wacht Chelsea nu een loodzware klus. In de halve finale van de Champions League moet de ploeg het opnemen tegen titelhouder FC Barcelona, dat opnieuw gezien wordt als grote favoriet voor de eindwinst.

Roberto di Matteo, de coach van Chelsea, is er echter van overtuigd dat zijn team de favoriete Catalanen kan uitschakelen. "Het zal geweldig worden om twee wedstrijden te spelen tegen de beste ploeg ter wereld. We zullen een strategie bedenken die bij ons team past en waarmee we FC Barcelona het beste kunnen bestrijden", zegt hij.

"FC Barcelona heeft vanzelfsprekend spelers met veel individuele klasse, waar altijd dreiging vanuit gaat. Wij zullen als team moeten spelen, dan hebben we een kans."

Ook drie jaar geleden, in 2009, stonden Chelsea en FC Barcelona in de halve finale van de CL tegenover elkaar. Toen wonnen de Spanjaarden, maar volgens Chelsea was dat vooral door scheidsrechter Tom Ovrebo. De Noorse arbiter was na afloop de gebeten hond. "Diverse spelers uit onze huidige selectie waren er toen ook bij en hebben nog steeds het gevoel dat ze toen tekort gedaan zijn", geeft Di Matteo toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen