Mancini: "Misschien gaan we Balotelli verkopen"

8 april 2012, 21:57   Bijgewerkt: 8 april 2012, 23:20

Manchester City-manager Roberto Mancini heeft het helemaal gehad met de fratsen van Mario Balotelli. De aanvaller van The Citizens viel in de kraker tegen Arsenal (1-0 verlies) op door enkele vuile overtredingen en incasseerde in de slotfase een tweede gele kaart.

Mancini heeft aangegeven in het restant van de competitie geen beroep meer op het enfant terrible te doen. "Er zijn nog zes wedstrijden, maar ik stel hem niet meer op", aldus de Italiaanse oefenmeester. "Ik heb er genoeg van. Als mens mag ik hem graag, maar nu ben ik teleurgesteld in hem. Hij is zijn talent aan het vergooien. Hopelijk beseft hij het."

Mancini sluit een vertrek in de zomer van Balotelli niet uit. "Mogelijk gaan we hem verkopen na dit seizoen. Ik heb eerder talentvolle spelers gezien die zich zo gedroegen. Die waren binnen drie jaar gestopt."

Balotelli zorgde dit seizoen al vaker voor opschudding. Zo werd hij minder dan 48 uur voor een wedstrijd vroeg op de ochtend gefotografeerd, terwijl hij een stripclub verliet en brandde zijn huis bijna af, nadat hij in zijn badkamer vuurwerk aanstak.

City raakte door de nederlaag achterop in de strijd om de Engelse titel. De nummer twee van de Premier League zal in de resterende zes speelronden een achterstand van acht punten moeten zien goed te maken op koploper Manchester United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen