Erwin Koeman: "Geen paniek, wel bezorgd"

10 februari 2013, 09:27

Uit een penalty zette Robert Braber RKC Waalwijk zaterdag op voorsprong in de uitwedstrijd tegen FC Groningen. De thuisclub scoorde, via Genero Zeefuik, echter twee keer vanaf elf meter en won daardoor met 2-1. Trainer Erwin Koeman richt zich daardoor in eerste instantie op het ontlopen van de nacompetitie.

"In de eerste twintig, 25 minuten was er niets aan de hand en konden we makkelijk overeind blijven", sprak Koeman na afloop op de website van FC Groningen. "Na de 0-1 verwacht je dat het nog een stuk makkelijker wordt, maar Groningen werd sterker en sterker en kreeg twee grote kansen. Voor de strafschop in de tweede helft kregen wij twee kansen, waarvan je hoopt dat Teddy Chevalier er dan één in schiet. Daarna werd het moeilijk, zeker na die 'geweldige' wissel van mij. Na een halve minuut kreeg Guy Ramos al rood en dan kun je wel door de grond zakken."

Koeman: "Ik bracht Ramos omdat de centrale verdedigers niet goed ‘doordekten’ op Género Zeefuik. Na de vrije trap van Lindgren die achter de lijn was, hadden we het al moeilijk. En met een man minder na die strafschop werd het alleen nog maar moeilijker. Het is een zure nederlaag en wij moeten nu naar beneden kijken op de ranglijst. In Waalwijk is geen paniek. Wel zijn we bezorgd. We willen ons het liefst direct handhaven en dat blijft ook na deze avond de opdracht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen