Juventus al voor rust klaar met Fiorentina

9 februari 2013, 19:52   Bijgewerkt: 9 februari 2013, 23:31

Juventus heeft zaterdag zonder grote problemen de thuiswedstrijd tegen Fiorentina gewonnen. De klassementsleider in de Serie A zegevierde in Turijn met 2-0, door doelpunten van Mirko Vucinic en Alessandro Matri voor rust.

Juventus werkt als een rode lap op een stier op Fiorentina en dus kroop de equipe van coach Vincenzo Montella niet in zijn schulp in Turijn. Het speelde, eigenlijk zoals gebruikelijk dit seizoen, met lef en zocht waar mogelijk de aanval. Tot uitgespeelde kansen leidde dat echter nauwelijks. Omdat de thuisclub ook aanvallende intenties had, werd het een boeiende confrontatie in de Juventus Arena.

Maar voor rust was het al beslist. Mirko Vucinic zorgde na twintig minuten met een afstandsknal voor de openingstreffer. Op de slag van rust tekende Alessandro Matri voor de 2-0. In het tweede bedrijf kwamen de bezoekers uit Florence die dreunen niet meer te boven. Invaller Mounir El Hamdaoui kon daar niets aan veranderen.

Juventus heeft nu zes punten voorsprong op concurrent Napoli, dat later op de dag nog tegen nummer drie Lazio speelt. Fiorentina is de nummer zes van de ranglijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen