Ook Roemeen op proef bij Heracles

8 juli 2013, 11:24   Bijgewerkt: 8 juli 2013, 12:23

Nadat eerder bekend werd dat de Finse spits Aleksei Kangaskolkka en de middenvelder Oussama Tannane met Heracles Almelo mee zullen gaan op trainingskamp, maakt Heracles op haar officiële website bekend dat de 20-jarige Florentin Matei de Almelose selectie ook zal vergezellen op weg naar het Duitse Billerbeck.

Matei is een Roemeense middenvelder die de afgelopen jaren onder contract stond bij zowel Steaua Boekarest als Cesena. Voor Steaua kwam de jongeling zeven keer uit in de hoofdmacht. Hetzelfde aantal wedstrijden speelde hij voor Unirea Urziceni, waar hij aan verhuurd werd. Afgelopen seizoen kwam Matei uit voor de beloften van het Italiaanse Cesena. De jonge Roemeen kwam tenslotte uit voor de nationale jeugdteams van Roemenie (onder 17 jaar en onder 20 jaar).

Heracles versterkte zich tot dusver met Bryan Linssen (VVV Venlo) en Mikhail Rosheuvel (AZ, gehuurd). Daarentegen zal trainer Jan de Jonge het moeten stellen zonder Everton Ramos da Silva (Al-Nassr), Marko Vejinovic (Vitesse) en Ninos Gouriye (ADO Den Haag), die inmiddels getransfereerd zijn naar andere clubs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen