Koeman: "Door eigen toedoen werden we onzeker"

30 augustus 2013, 00:45

"We hebben vooral van onszelf verloren", reageerde coach Ronald Koeman van Feyenoord donderdag na de uitschakeling van zijn ploeg in de laatste voorronde van de Europa League. In de eigen Kuip werd met 1-2 verloren van het Russische Kuban Krasnodar, dat vorige week thuis al met 1-0 had gewonnen.

"Wat we vooraf wilden, kwam uit. We speelden agressief en zetten vroeg druk. Het scenario was met de voorsprong perfect", begon Koeman zijn analyse op de clubwebsite, doelend op de vroege 1-0 van Graziano Pellè. De Italiaan miste in de derde minuut een penalty, maar opende even later alsnog de score.

Koeman: "Maar door eigen toedoen werden we onzeker. Een terugspeelbal op de keeper leidde tot een hoekschop tegen, in de opbouw leden we onnodig balverlies. Toch speelden we in de eerste helft prima. Alleen doe je jezelf tekort als je met 1-1 de rust ingaat, terwijl je vier of vijf grote kansen hebt gekregen."

In de tweede helft kreeg Feyenoord al snel de 1-2 om de oren. Koeman:  "Daarna was het geloof weg. Heel teleurstellend, want deze nederlaag was onnodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen