Anderlecht laat het flink afweten tegen Kortrijk

6 oktober 2013, 17:03

Het is nog niet het seizoen van het Anderlecht van trainer John van den Brom. In de thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk ging de Belgische grootmacht pijnlijk met 0-1 onderuit. Ivan Santini maakte op slag van rust de enige treffer namens de bezoekers. Derhalve is de vierde nederlaag van Anderlecht van dit seizoen een feit.

In het Champions League-duel tegen Oympiakos speelde de Brusselse formatie een prima wedstrijd, maar verloor het wel (0-3). Vandaag verloor Anderlecht niet alleen, maar kon het voetballend ook geen potten breken. De beste kansen waren voor Kortrijk, waarvan één benut werd door Santini. Het bleek de enige treffer van de middag te zijn, waardoor Kortrijk wist te stunten in het Constant Vanden Stockstadion.

Anderlecht-aanvaller Gohi Bi Cyriac had het tij kunnen keren, maar een aantal uitstekende mogelijkheden was niet aan hem besteed. Anderlecht blijft na de nederlaag steken op een vierde plaats, met maar liefst negen punten achterstand op koploper Standard Luik, dat per slot van rekening ook nog eens een wedstrijd minder heeft gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen