Wilshere beging fout, maar kijkt alweer verder

7 oktober 2013, 16:17

Jack Wilshere zette zichzelf afgelopen week in een kwaad daglicht, aangezien de middenvelder van Arsenal met een sigaret werd aangetroffen op een foto in een dagblad. Arsenal-Manager Arsène Wenger tikte Wilshere al op de vingers, maar volgens de uitlatingen van de jonge middenvelder op de officiële website van Arsenal, is de lucht meteen geklaard.

De Engels international beseft dat hij zich niet van zijn goede kant liet zien, door rokend in de krant te staan: "Ik heb een fout begaan. Spelers maken fouten, en ik ben geen roker. Ik heb al met de manager gesproken. Hij vroeg me wat er gebeurd was, ik heb hem uitleg gegeven en we hebben het uitgesproken. Hij heeft me in de selectie gehouden en hopelijk heb ik dat terugbetaald.", waarmee de middenvelder doelt op zijn treffer in het gelijkspel (1-1) tegen West Bromwich Albion.

Dat de verwachting bij Arsenal omhoog zijn geschoten beseft Wilshere. De ploeg staat, weliswaar samen met Liverpool, bovenaan in de Premier League en dat zorgt ervoor dat de verwachtingen rondom de excellerende Londenaren er niet om liegen. Wilshere vindt wel dat men realistisch moet blijven: "In de Premier League heb je niet te maken met makkelijke wedstrijden. Kijk maar naar Tottenham Hotspur, die thuis verliezen (0-3 van West Ham United, red.). De grote teams verliezen, wij winnen een aantal wedstrijden, en dan denkt men meteen dat winst vanzelfsprekend is."

De jonge middenvelder heeft zich bij het nationale elftal van Engeland gemeld, om zich voor te bereiden op de belangrijke WK-kwalificatieduels met Montenegro (11 oktober, thuis) en Polen (15 oktober, ook thuis). Wilshere weet dat het niet vanzelf zal gaan voor de Engelsen, maar ziet de wedstrijden wel met vertrouwen tegemoet: "Het zijn twee grote wedstrijden. We verwachten om de thuiswedstrijden winnen af te sluiten, maar het zal niet makkelijk worden. Internationaal voetbal is lastig, zoals we de afgelopen wedstrijd hebben kunnen zien."

Wilshere weet hoe Engeland ervoor staat en maakt een inschatting van het aantal punten dat de Engelsen moeten halen in de twee thuiswedstrijden: "Ik denk dat we drie of vier punten nodig hebben, in de twee duels. We hebben een sterke selectie, dus hopelijk kunnen we dit realiseren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen