Gudelj: "Goal herstelde de rode kaart tegen Roda"

Ger
29 november 2013, 09:00

Nemanja Gudelj incasseerde de voorbije speelronde in de Eredivisie een rode kaart tegen Roda JC (2-2). Donderdagavond nam de Serviër revanche door de openingstreffer te maken in de Europa League-wedstrijd tegen Maccabi Haifa (2-0). Door de overwinning is AZ zeker van de knock-outfase.

"Met mijn goal herstelde ik die rode kaart tegen Roda. Bij een vrije trap van Maarten Martens blokte Jan Wuytens mijn man, waardoor ik vrij kwam te staan en kon scoren", zegt Gudelj op de website van AZ. "Ik vond het heel zuur dat ik zaterdag rood kreeg. Ik ben een gretige speler die de duels vol ingaat. Het moment voordat ik de bal wilde blokken, maakte ik een sprongetje. Daardoor leek het erger en kreeg ik rood. Als ik gewoon geblokt had, kreeg ik maximaal geel. Een goed leermoment voor mij." 

De komende drie competitieduels moet Gudelj door zijn schorsing missen. "Op de tribune leef ik gespannen mee, het liefst zou ik het veld induiken. PAOK-uit kan weer mijn eerstvolgende wedstrijd worden. Beide ploegen zijn inderdaad al geplaatst voor de volgende ronde, maar ik wil zo’n duel graag meemaken. Mooie ervaring met dat fanatieke publiek van ze."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen