Toestand zwaargewonde Ajax-fan onveranderd

28 november 2013, 11:03   Bijgewerkt: 28 november 2013, 11:58

De toestand van de Ajax-supporter, die dinsdagavond van de tribune in de Amsterdam ArenA viel, is nog altijd onveranderd. Dat laat Ajax donderdagochtend weten via de officiële clubsite.

De Amsterdamse club heeft dagelijks contact met familie van het slachtoffer, een 46-jarige man. Hij is getrouwd en heeft een zoon. Hij wordt omschreven als een echte Ajacied, die elke wedstrijd keek en af en toe in het stadion aanwezig was. Donderdagochtend lieten de familie en de club weten dat hij een rustige nacht heeft gehad. Hij ligt echter wel op de intensive care.

Getuigen van het ongeval kunnen donderdagavond vanaf 19:00 uur terecht in de ArenA, indien zij de behoefte hebben te praten over het ongeval. Bij de bijeenkomst in het supportershome zijn mensen aanwezig van Ajax en de ArenA, ook zijn er professionele hulpverleners aanwezig.

De supporter viel tijdens het Champions League-duel met Barcelona dinsdagavond in de gracht rondom het veld. Hij maakte een val van ongeveer vijf meter en werd met zwaar hoofdletsel naar het ziekenhuis overgebracht. De politie gaf woensdag al aan voorlopig uit te gaan van een ongeluk. "Het onderzoek is nog in volle gang, maar we hebben inmiddels wat beelden bekeken. Hierop is niks geks te zien", zei een woordvoerder toen tegen AT5.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen