Advocaat: "Veel geld verdienen door eerste te worden"

Ger
11 december 2013, 21:53

AZ sluit de groepsfase van de Europa League donderdagavond af met een bezoek aan PAOK Saloniki. Beide clubs zij al zeker van een plek in de volgende ronde. In Griekenland valt nog wel de beslissing over de groepswinst.

Trainer Dick Advocaat heeft een jeugdige selectie meegenomen naar Saloniki. "De jonge jongens die nu bij de selectie zitten, krijgen een mooie gelegenheid om zich op dit niveau te laten zien. Dat is alleen maar positief", aldus Advocaat op de website van AZ. "Een aantal jongens zit qua vermoeidheid op het randje. Zij krijgen nu rust. Wij hebben in Nederland namelijk ook nog drie duels voor de winterstop die we goed moeten doorkomen."

Bij PAOK staat in de persoon van Huub Stevens eveneens een Nederlandse trainer aan het roer. "Zijn ploegen staan bekend om hun goede organisatie met hardwerkende spelers. Hij zit altijd heel fanatiek op het elftal. Zo heeft Stevens onder meer in Duitsland goede resultaten neergezet", weer Advocaat. "Beide ploegen zijn al gekwalificeerd voor de volgende ronde, maar er is nog veel geld te verdienen door eerste in de poule te worden. Dat wij met een jongere ploeg aantreden, zegt niet dat we niet voor de winst gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen